cPanel - Kirjautuminen
Webmail - Kirjautuminen
Tarvitsetko apua?

Löydät osoitteesta http://customers.sivukauppa.com ohjeita palveluidesi hallitsemiseen.
Muista että asiakaspalvelumme palvelee teitä mielellään mikäli tarvitsette apua.

Asiakaspalvelun yhteystiedot:
Sivukauppa Finland,
Myllärinkatu 12, 65100 Vaasa

Puhelin: 0400 395 630
Sähköposti: info@sivukauppa.com

Siirry Asiakastuki - sivustolle »

  • Asiakkaat
    open panel

Kotisivukauppa

Nykyään jokaisella merkittävällä yrityksellä tai yhteisöllä on omat kotisivut. Informatiiviset nettisivut kertovat ytimekkäästi, mikä yritys tai yhteisö on, miksi se on olemassa ja mitä palveluja sillä on tarjolla. Omaleimaisilla kotisivuilla herätät myös potentiaalisten asiakkaiden mielenkiinnon.

Nykyisin etsitään yrityksestä yhä enemmän tietoa internetin hakukoneista, joten yrityksen kotisivut ovat yrityksen käyntikortti. Perinteinen käyntikortti ei enää riitä. Kotisivut ovat myös edullinen ratkaisu yrityksen tuotteiden mainostamiseen.

Kotisivut

Minkälaista kotisivupalvelua sinä tarvitset?

Sivukauppa toteuttaa visuaalisesti upeita internet-sivuja avaimet käteen -periaatteella. Vahvuuksiamme ovat graafinen ja visuaalinen suunnittelu sekä sivuston tekninen toteutus. Meidän käsialaamme ovat useat kymmenet perusnettisivut ja nettikaupat. Myös muutamat nettikuvastot ja Blogi-sovellukset ovat käsialaamme

Toteutamme kotisivuprojektimme avoimen lähdekoodin julkaisujärjestelmällä, joka tarjoaa myös "itsepäivittäjälle" helppokäyttöisen ratkaisun, jonka avulla asiakkaan ei tarvitse tietää web-koodauksesta mitään kun hän päivittää omia kotisivujaan.  Sivujen päivitys käy käden käänteessä pelkällä internet-selaimella.

Veloitamme kotisivujen tuottamisesta kertaluontoisen maksun eikä kotisivupalvelumme ole kuukausihinnoiteltu. Mikäli kotisivusi ovat meidän webbihotellissamme, teemme myös hotellipalvelun kuukausihinnalla pieniä korjauksia kotisivuihisi myös kotisivujen valmistumisen jälkeen.