cPanel - Kirjautuminen
Webmail - Kirjautuminen
Tarvitsetko apua?

Löydät osoitteesta http://customers.sivukauppa.com ohjeita palveluidesi hallitsemiseen.
Muista että asiakaspalvelumme palvelee teitä mielellään mikäli tarvitsette apua.

Asiakaspalvelun yhteystiedot:
Sivukauppa Finland,
Myllärinkatu 12, 65100 Vaasa

Puhelin: 0400 395 630
Sähköposti: info@sivukauppa.com

Siirry Asiakastuki - sivustolle »

  • Asiakkaat
    open panel

Mistä sinä tilaat yrityksesi kotisivut?

Siskonpojalta? Verkkokaupasta? Mediatoimistosta?

Siskonpoika epäilemättä palvelee hyvin, mutta taittuuko häneltä ihan oikeasti sekä maailmanluokan graafinen suunnittelu että koodaaminen? Ja miten käy sivuston kehittämisen kun siskonpoika saa oikeita töitä? Jaksaako siskonpoika tehdä yrityksesi sivuja enää pikkurahalla?

Verkkokaupasta sivuston ostaminen käy hetkessä ja sisällön tuottaminen on sivuille helppoa kun heinänteko. Mutta entäs jos tarvitsetkin jotain ihan omannäköistä mutta hienoa? Osaatko tehdä myyvän sivuston ihan itse? Olisiko sittenkin kiva että tarvittaessa olisi ihminen langan päässä?

Mediatoimistosta saat usein maistuvaa palaveripullaa siistissä neuvotteluhuoneessa. Mutta loppujen lopuksi pullalasku saattaa langeta sinulle kun näet kustannukset kuukausimaksuista. Myöskin nettisivuprojektin valmistuttua pienet ja yksinkertaiset muutokset saattavat tulla yllättävän kalliiksi. Usein mediatoimisto tekee myös sellaista jälkeä että kotisivujasi ei voi siirtää toiselle palveluntarjoajalle helposti, joten mediatoimistosta et välttämättä pääse irti pienin kustannuksin.

Mistä kotisivut

Miksi voit luottaa Sivukauppaan

Meillä on käytössämme testatut tekniset ratkaisut perussivustosta aina vaativimpiin verkkokokauppoihin asti.

Olemme rakentaneet verkkoon perussivustojen lisäksi satojen tuotteiden nettikuvastoja, luoneet verkkokauppoja ja suunnitelleet visuaalisesti hienoja kuvagallerioita. Myöskään blogisovellukset eivät ole meille vieraita.

Veloitamme kotisivujen suunnittelusta ja toteutuksesta kertaluontoisen maksun eikä kotisivupalvelumme ole kuukausihinnoiteltu.

Jokainen nettisivuprojekti on luonnollisesti erilainen ja näin ollen hintamme on sidottu projektiin menevään aikaan. Kun meiltä pyydetään tarjous, arvioimme projektiin menevän ajan ja annamme tarjouksemme sen mukaan. Näin ollen tiedät asiakkaanamme aina kokonaishinnan ennen tarjouksen hyväksymistä, eikä yllätyskuluja tule.

Meiltä saat myös avoimeen lähdekoodiin perustuvan julkaisujärjestelmän, jonka avulla voit itse päivittää sivuston sisältöä helposti. Järjestelmä myös takaa sen että mikäli Sivukauppaa ei joskus enää ole, voit siirtää kotisivusi uudelle palveluntarjoajalle ilman että yrityksesi kotisivut joudutaan koodaamaan uudelleen.

Myönnämme että kaikkea emme osaa itse, siksi meillä on myös erittäin laaja verkosto osaajia jotka auttavat tarvittaessa vaikkapa sivuston sisällön luomisessa.

Laita taitomme koetukselle, me pidämme haasteista!