cPanel - Kirjautuminen
Webmail - Kirjautuminen
Tarvitsetko apua?

Löydät osoitteesta http://customers.sivukauppa.com ohjeita palveluidesi hallitsemiseen.
Muista että asiakaspalvelumme palvelee teitä mielellään mikäli tarvitsette apua.

Asiakaspalvelun yhteystiedot:
Sivukauppa Finland,
Myllärinkatu 12, 65100 Vaasa

Puhelin: 0400 395 630
Sähköposti: info@sivukauppa.com

Siirry Asiakastuki - sivustolle »

  • Asiakkaat
    open panel

Sähköinen kaupankäynti lisääntyy, oletko valmis?

Sivukaupan tarjoamien verkkokauppojan peruslähtökohtana on verkkokaupan selkeä ulkoasu sekä asiakkaan nopea ostoprosessi. Verkkokaupoissamme on klikkauksia, sivulatuksia sekä ulkoisia ärsykkeitä mahdollisimman vähän, joka nostaa verkkokaupan luotettavuutta.

Verkkokaupaan sisältyy aina graafikoidemme yrityksellenne vartavasten suunniteltu verkkokaupan ulkoasu ja rakenne. Verkkokauppa voidaan toteuttaa myös osaksi laajempaa verkkosivustokokonaisuutta, jossa itse kauppa on sivuston yksi toiminnallinen oma osionsa.

Suosimme pääasiallisesti kahta järjestelmää. Suomalaista Clover Shop - Verkkokauppaohjelmistoa tai omaa avoimeen lähdekoodiin perustuvaa verkkokauppa ohjelmistoa. Asiakas saa itse päättää kummalle ohjelmistolle verkkokauppa rakennetaan. Asiakas näkee konkreettisesti aina mitä on tilaamassa ja näin ei myydä sikaa säkissä.

Päivitä verkkokauppasi itse!

Kaikkiin Sivukaupan tuottaamiin verkkokauppohin asiakkaan on helppo itse lisätä tuotteensa. Joten et joudu maksamaan turhista tuotteiden lisäämisistä kenellekkään ulkopuoliselle. Toki verkkokauppaan sisältyy yleensä asiakkaan tuotteiden lisääminen jo verkkokaupan toteutusvaiheessa. Mikäli sormi lipsahtaa kumminkin suuhun niin meidät tavoittaa puhelimella tai sähköpostilla. Emmekä laskuta asiakkaan opastamisesta, koska meille on tärkeää että asiakas osaa käyttää tuotteitamme.

Kaikki suomalaiset verkkomaksupainikkeet

Molemmissa tarjoamissamme verkkokauppaohjelmistoissa on kaikki suomalaiset verkkomaksupainikkeet. Halusit rahansiirron hoituvan luottokortilla tai verkkopankissa. Suosittelemme kuitenkin kustannusten pientämiseksi lämpimästi Suomen verkkomaksuja, joka tuo yhdellä sopimuksella verkkokauppaasi yli 15 maksutapaa mukaanlukien kaikki suomalaiset verkkopankit, luottokunnan, paypal-maksuvälittäjän sekä laskulla- ja osamaksulla-palvelut.