cPanel - Kirjautuminen
Webmail - Kirjautuminen
Tarvitsetko apua?

Löydät osoitteesta http://customers.sivukauppa.com ohjeita palveluidesi hallitsemiseen.
Muista että asiakaspalvelumme palvelee teitä mielellään mikäli tarvitsette apua.

Asiakaspalvelun yhteystiedot:
Sivukauppa Finland,
Myllärinkatu 12, 65100 Vaasa

Puhelin: 0400 395 630
Sähköposti: info@sivukauppa.com

Siirry Asiakastuki - sivustolle »

  • Asiakkaat
    open panel

Hakukonemainonta Googlen kanssa

Hakukonemainonta

Google AdWords mainonta on tehokas markkinointikanava internetissä joka sopii erityisesti niille, joiden tuotteet tai palvelut ovat yleisesti internetistä etsittäviä ja niitä etsitään internetin hakukoneilla.

Google AdWords-mainokset näytetään Google hakukoneen tulosten yhteydessä. Google pyrkii tarjoamaan mahdollisimman hyödyllisiä hakutuloksia käyttäjilleen, tämän ansiosta mainoksen sijoitus Googlen mainoslistassa määräytyy mainoksen laatupisteiden perusteella, eikä pelkän tarjotun klikkaushinnan perusteella. Tuloksellinen AdWords-mainonta edellyttää kampanjoiden säännöllistä optimointia ja seurantaa.

Google AdWords -optimoinnin avulla saadaan mainoksiesi laatupisteitä nostettua ja näinollen päästään pienillä kustannuksilla haluttuun lopputulokseen. Optimoiduilla kampanjoilla päästään edullisemmilla kustannuksilla huonosti toteutettuja kampanjoita parempiin lopputuloksiin. Google AdWords-mainonta toteutaan valitsemalla avainsanat ja kirjoittamalla mainostekstit. Kun valitsemillasi hakusanoilla on tehty haku Googlessa, tulee mainoksesi näkyviin hakukoneen käyttäjälle ja klikkaamalla mainosta hän siirtyy verkkosivullesi. Google AdWords mahdollistaa mainoskampanjan kohdistamisen oikealle kohderyhmille tarkasti halutun maantieteellisen tai aluerajauksen mukaiseiseti. AdWords käyttää sijainnin määrittämiseksi käyttäjän suorittaman haun hakusanoja ja lisäksi sijainti voidaan tunnistaa haun tekijän IP-osoitteen avulla.

Google AdWords on täydellisesti kontrolloitava mainostapa kustannuksia ajatellen. Mainostajana voit itse päättää oman päiväbudjetin ja hinnan jonka olet valmis maksamaan mainokseen kohdistuvista klikkauksista ilman sitoutumista ennalta määriteltyyn päivittäiseen minimibudjettiin tai hintaan. Mainonnassa täytyy huomioida, että hakusanamainoksista kilpailevilla yrityksillä on mahdollisuus maksaa korkeampaa klikkaushintaa, jonka ansiosta korkeampihintainen mainos voi nousta näkyvimmälle paikalle. AdWords-näkyvyys ei kuitenkaan perustu pelkästään mainostajan maksamaan hintaan. Googlella on käytössä AdWords-laatupistejärjestelmä jolla tutkitaan mainonnan laatua joka vaikuttaa myös mainoksen näkyvyyteen.