cPanel - Kirjautuminen
Webmail - Kirjautuminen
Tarvitsetko apua?

Löydät osoitteesta http://customers.sivukauppa.com ohjeita palveluidesi hallitsemiseen.
Muista että asiakaspalvelumme palvelee teitä mielellään mikäli tarvitsette apua.

Asiakaspalvelun yhteystiedot:
Sivukauppa Finland,
Myllärinkatu 12, 65100 Vaasa

Puhelin: 0400 395 630
Sähköposti: info@sivukauppa.com

Siirry Asiakastuki - sivustolle »

  • Asiakkaat
    open panel

Painotuotteet virtuaalisesti netissä

Painettavat julkaisut voidaan esittää tyylikkäästi ja melkein aidon näköisesti selattavana näköisjulkaisuna eli e-julkaisuna netissä. Selaaminen virtuaalisesti on erittäin helppoa ja käyttäjäystävällistä, kuin lukisit aitoa julkaisua. Virtuaalisesti voidaan selata esitteitä, lehtiä, kuvastoja, luetteloita, kirjoja, valokuvia, videoita - vain mielikuvitus on rajana. Tarjoamme kirjapainoille, mainostoimistoille, virastoille sekä muille yrityksille helppoa, edullista ja vaivatonta virtuaalijulkaisupalvelua.

Digipaperi

Helppoa kuin heinänteko

Virtuaalipainotuoteen toteuttaminen on helppoa ja nopeaa. Asiakkaanamme lähetät meille saman PDF-tiedoston kuin painoonkin ja saat muutaman tunnin kuluessa sähköpostiisi linkin, jossa virtuaalijulkaisusi on valmiina selattavaksi. Linkin voit liittää nettisivuillesi, muuta sinun ei tarvitse tehdä. Helppoa vai mitä?

Laatua myös netissä

E-julkaisumme on erittäin laadukas, eikä laatu heikkene juurikaan painolaadusta, pienistäkin teksteistä saa selvää. Lisäksi e-julkaisu on erittäin kevyt selata, koska sivuja ei muuteta bittikartoiksi, vaan tekstit pysyvät teksteinä kuten PDF-tiedostossakin. Lisäksi e-julkaisusi on suomalaisella palvelimella, joka on nopeiden ja varmennettujen yhteyksien päässä.

Digipaperi Partner

Rekisteröidy Digipaperi Partneriksi ja saat etuja. Pienestä vuosimaksusta saat oman tai asiakkaasi alidomain-nimen (yritys.digipaperi.fi) ja räätälöidyn persoonallisen ulkoasun selausikkunaan sekä oman logosi sinne. Lisäksi voit lähettää meille isotkin PDF-tiedostot kätevästi netin ylitse. Muutaman tunnin kuluessa tiedoston saapumisesta saat sähköpostiisi linkin jossa e-julkaisu on valmis selattavaksi. Linkin liität omalle tai asiakkaasi nettisivulle. Ei tarvitse soitella puheluja, vaan homma hoituu nopeasti ja automaattisesti.

Ota yhteyttä ja pyydä hinnasto!