cPanel - Kirjautuminen
Webmail - Kirjautuminen
Tarvitsetko apua?

Löydät osoitteesta http://customers.sivukauppa.com ohjeita palveluidesi hallitsemiseen.
Muista että asiakaspalvelumme palvelee teitä mielellään mikäli tarvitsette apua.

Asiakaspalvelun yhteystiedot:
Sivukauppa Finland,
Myllärinkatu 12, 65100 Vaasa

Puhelin: 0400 395 630
Sähköposti: info@sivukauppa.com

Siirry Asiakastuki - sivustolle »

  • Asiakkaat
    open panel

Miksi Sivukaupan webhotelli?

1. Palvelin suomessa
Kaikilla sivukaupan web-hotelli asiakkailla on verkkosivut suomen maaperällä. Monilla suomalaisilla kilpailijoillamme on palvelimet muualla euroopassa tai yhdysvalloissa. Tämä merkisee sitä että mitä kauempana sivut ovat selaajistaan, sitä kauemmin kotisivut lataantuvat. Se usein myös merkitsee sitä, että palvelimen vikaantuessa saattaa tulla kotisivuihin & sähköposteihin monen päivän katkos. Meillä Sivukaupalla on palvelin 500 metrin päässä toimistostamme ja pääsemme korjaamaan palvelintamme mihin vuorokauden aikaan tahansa.

2. Varmuuskopiot
Me olemme rakentannet varmuuskopioinnin ihan uudelle tasolle. Ensinäkin palvelimessamme on RAID1 järjestelmä eli jokainen bitti tallennetaan useammalle levylle. Tämän lisäksi otamme varmuuskopion kerran vuorokaudessa jota säilytämme kahdella eri palvelimella. Myöskin mahdolliset asiakkaan tekemät virheet voidaan tällä varmuuskopiointijärjestelmällä palauttaa vielä useiden päivien päästä.

3. cPanel hallintapaneli
cPanel-hallintapaneelin avulla voit helposti luoda sähköpostiosoitteita, alidomaineja, lukea sähköpostiasi, katsoa sivustosi kävijätilastoja sekä asentaa esiasennettuja ohjelmistoja muutamalla napin painalluksella. cPanel kuuluu vakiona kaikkiin webbihotelleihimme.

4. Ilmainen ja auttava asiakapalvelu
Meillä ei ole hienoa 0800 - alkuista ilmaisnumeroa. Vaan pointtimme on siinä kun soitat meille niin emme heti ole kirjoittamassa siitä laskua. Autamme asiakastamme jopa kymmeniä minutteja ilmaiseksi puhelimitse, mikäli tilanne sitä vaatii.
Meille asiakas on se kaikkein tärkein ja suhtaudumme asiakkaaseen kunnioittavasti. Vastaamme ehkä harvakseltaan öiseen aikaan, mutta kun päivä taas valkenee niin soitamme sinulle takaisin. Tästä syystä olisi toivottavaa että numero tallentuisi puhelimeemme. Voit lähettää meille myös tekstiviestin.

5. Palomuurilla suojattu palvelin
Kaikki palvelimemme ovat suojattu palomuurilla joka haistelee yhteyksiä palvelimelle. Mikäli palomuuri haistaa yhteyden joka yrittää murtautua palvelimelle niin se kyseinen murtautujan yhteydet palvelimelle estetään. Meillä palvelimen palomuuri on aina tiukalla.

6. Valvonta vuokrokauden ympäri
Mikäli palvelimemme ei toimi, saamme siitä tiedon minuuteissa, oli kello mikä tahansa. Tämä nopeuttaa oleellisesti vikaantuuneen palvelimen korjaustoimenpiteiden aloittamista. Lisäksi palvelimemme on sijoitettu EU-standardit täyttävään laitetilaan jossa on valvonta vuorokauden ympäri. Laitetilassamme on myös varmennetut tietoliikenneyhteydet, sähkönsyöttö ja ilmastointi.