cPanel - Kirjautuminen
Webmail - Kirjautuminen
Tarvitsetko apua?

Löydät osoitteesta http://customers.sivukauppa.com ohjeita palveluidesi hallitsemiseen.
Muista että asiakaspalvelumme palvelee teitä mielellään mikäli tarvitsette apua.

Asiakaspalvelun yhteystiedot:
Sivukauppa Finland,
Myllärinkatu 12, 65100 Vaasa

Puhelin: 0400 395 630
Sähköposti: info@sivukauppa.com

Siirry Asiakastuki - sivustolle »

  • Asiakkaat
    open panel

Verkkotunnukset

Verkkotunnus

Verkkotunnus eli domain on yksilöllinen www-osoitteesi internetissä. Verkkotunnus voi olla esimerkiksi yrityksesi.fi tai yrityksesi.com. Verkkotunnuksen pääte kertoo tyypillisesti missä maassa verkkotunnuksen omistaja sijaitsee. Poikkeuksena tästä ovat kansainväliset verkkotunnuspäätteet kuten .com, .net, .info tai .eu.

Nettisivuillesi voi osoittaa yhtäaikaa useampi verkkotunnus. Esimerkiksi www.firma.fi sivuille voi päästä myös kirjoittamalla osoitteeksi www.firma.com, tai voit vaikka hankkia yrityksesi tuotteelle oman verkkotunnuksen.

Verkkotunnusten rekisteröinnissä noudatamme aina toimialan vakiintuneja käytäntöjä sekä hyviä tapoja. Rekisteröimme verkkotunnukset aina asiakkaan nimiin ja annamme niihin täydet hallintaoikeudet.

Verkkotunnukset Verkkotunnusparkkiin

Jos haluat varata itsellesi tai yrityksellesi verkkotunnuksen mutta et vielä halua otttaa sitä käyttöön, voit varata verkkotunnuksen parkkiin. Tällöin verkkotunnus varataan puolestasi valmiiksi, mutta se ei vielä osoita millekään palvelimelle tai webhotelliin.

Verkkotunnukset nimipalvelun kanssa

Mikäli sinulla on käytössäsi olemassaoleva palvelin johon haluat osoittaa uuden domainin, voit tilata Sivukauppa nimipalvelun jolloin varaamme domainin ja lisäämme sen Sivukaupan nimipalvelimille osoittamaan omalle palvelimellesi, saat myös hallintapanelin jonka kautta voit helposti päivittää nimipalvelintietojasi.